België 2 Euro 2018 Esro-2B Gekleurd


sinds 17-1-2021 03:07:16

  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige
  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige
  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige
Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b gekleurd verzamelen munten overige
prijs: € 15,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mei 1968 was een belangrijke mijlpaal voor de Europese ruimtevaart. Op 16 mei 1968 werd de eerste Europese satelliet met succes in een baan om de aarde gebracht. Dit was de ESRO-2B. Eerdere pogingen om een satelliet succesvol te lanceren mislukten. De ESRO (= European Space Research Organistion) is in 1964 opgericht en later opgegaan in de ESA (European Space Agency). De Esro-2B satelliet had een gewicht van ruim 100 kilo en het doel van de missie was om het magnetische veld en de kosmische straling rondom de aarde in beeld te krijgen. In het jaar 2018 is het 50 jaar geleden dat de ESRO-2B Satelliet gelanceerd werd en ter herinnering hieraan heeft België een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van deze gekleurde 2 Euromunt ziet men de bruine Esro-2B Satalliet om haar baan om de aarde. De aarde is perfect ingekleurd. Duidelijk dan men de zonnecellen aan de buitenkant van de Satelliet herkennen en de kruisdipool aan de onderkant van de Satelliet. Onder de satelliet ziet men de letters IRIS (International Radiation Investigation Satellite). Aan de bovenkant van de munt ziet men de naam van de Satelliet ESRO-2B Rood gekleurd met daaronder de gekleurde jaartallen 1968 en 2018. Onderaan de munt ziet men de letters BE, de afkorting van België. Naast de letters BE ziet men de munttekens. De munt is verpakt in een plastic muntencapsule.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Land: België
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): BE18-2EUR15


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21101054 Meld aan Aanbodpagina