België 2 Euro 2005 Monetaire Unie Gekleurd


sinds 8-10-2019 04:00:59

Grote foto belgi 2 euro 2005 monetaire unie gekleurd verzamelen munten overige
prijs: € 24,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Unie voor Belgisch-Luxemburgse Economie (UEBL) trad op 22.12.1922 in werking met het doel van economische samenwerking van beide landen. Ze werd voorloper van de economische samenwerking van de Benelux. Op de munt zie je de portretten van Groothertog Henri van Luxemburg en Koning Albert II van België. Hoewel in afwijking van de EU-richtlijnen voor de vormgeving van de 2-Euromunten, zijn de insignes van beide heersers op de rand van de munt geplaatst. Uitgifte: 20 mei 2006. Ontwerp: Luc Luycx.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Land: België
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): BE05-2EURO3


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777018 Meld aan Aanbodpagina