Andorra 2 Euro 2022 '10 Jaar Valutaovereenkomst' UNC


sinds 18-3-2023 18:06:50


prijs: € 27,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Andorra 2 Euro 2022 '10 Jaar Valuta-overeenkomst' De Euro is de eerste officiële munteenheid van Andorra. Vroeger betaalde men in Andorra met zowel Franse Franken als met Spaanse Peseta's. Op 15 maart 2012 werd de monetaire Overeenkomst tussen de Europese Unie en het Vorstendom Andorra definitief en is de overeenkomt in werking getreden. Er werd onder andere vastgelegd dat Andorra vanaf 1 januari 2014 de Euro als wettigbetaalmiddel gaat gebruiken en dat zij het recht hebben hun eigen munten uit te geven. Op de voorkant van de 2 Euro 2022 van Andorra '10 Jaar Valuta-overeenkomst' ziet men een deel van een puzzel, waarmee men aangeeft dat door de toetreding van Andorra bij de Euro, Europa wederom completer geworden is. Verder ziet men de jaartallen 2012 en 2022 en wordt het Euroteken weergegeven. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AD22-2EURO4


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30374259 Meld aan Aanbodpagina